Stockfoto
Stockfoto Foto:

Organiseer een activiteit voor Buitenspeeldag

woensdag 14 juni 2023 14:00

ALBRANDSWAARD - Op woensdag 14 juni is het Nationale Buitenspeeldag. Buitenspelen stimuleert de creativiteit en nieuwsgierigheid van kinderen. Ook Albrandswaard wordt tijdens de Buitenspeeldagen één grote speelplek. Wie een leuk idee heeft voor een activiteit in de straat of wijk tijdens de Buitenspeeldag, kan een financiële bijdrage aanvragen voor het opzetten van de activiteit. 

Op de website van Jantje Beton kan men informatie en tips vinden voor het opzetten van een activiteit en het aanvragen van geld. Kijk op www.buitenspeeldag.nl. Bij de gemeente kan men maximaal 100 euro aanvraag voor een initiatief voor de Buitenspeeldag. Neem hiervoor contact op met wijkgerichtwerken@albrandswaard.nl.