Afbeelding
Foto:

Benefiet Bridgefestival in Poortugaal

zaterdag 22 april 2023 10:00

POORTUGAAL - De Lionsclub Rhoon Oude-Maas en bridgeclub De Stokpaartjes houden op zaterdag 22 april voor de 15e keer ‘Het Benefiet Bridgefestival’ in Poortugaal.

Iedereen die gezellig een dag wil bridgen kan zich inschrijven. De drive vindt plaats in De Brinkhoeve. Er wordt gespeeld in drie lijnen, op het eigen spelniveau. In elke lijn zijn mooie prijzen. In de A-lijn wordt gespeeld om de begeerde wisselbeker. De organisatie verzorgt koffie met wat lekkers, een uitstekend warm- en koud lunchbuffet en drankjes en hapjes. 

Aanvang drive: 10 uur, aanwezig 9.30 uur. Prijsuitreiking rond 17.30 uur. Door veel zelfwerkzaamheid is het inschrijfgeld maar 45 euro per paar. Men schrijft zich in door dit bedrag over te maken op bankrekening :

NL27 INGB0008092147t.n.v. M. van Praag o.v.v. de namen van de beide deelnemers en speelsterkte. Bellen kan ook met 010-5013625, of mail naar: vpraag@kabelfoon.nl.

Sponsors kunnen vanaf 50 euro adverteren in het programmaboekje. De opbrengst is bestemd voor de Stichting De Zeeland. Zij verzorgen vaarten met het mooie zeilschip. Hun missie is: Kinderen en volwassenen met een (fysieke) beperking een leuke dag te bezorgen op het water, waarbij letterlijk en financieel drempels worden weggenomen.