Dansen op muziek van feestband Lijn 7
Dansen op muziek van feestband Lijn 7 Foto:

Groove in Rhoon

zaterdag 15 april 2023 20:00

RHOON - Dansen op muziek van coverband M-Bush, feestband Lijn 7 en dj Barry Paf, van top 40 muziek tot oude classics. Dat kan op 15 april bij het indoorfestival Groove in sporthal Rhoon. Groove is een muzikale term voor een reeks noten dat dwingt tot dansen/bewegen op muziek. Een perfecte naam dus, voor een swingend feest.

Kevin Stolk en Ron Ederzeel van stichting Sef waren al veel langer van plan om een feest in de sporthal te organiseren. ,,Het kwam er maar niet van”, vertelt Kevin. ,,Maar nu hebben we de koppen bij elkaar gestoken en met een aantal andere mensen zijn we er ingedoken.” De sporthal leent zich uitstekend voor een groots feest. ,,We plaatsen een groot podium en aan de lange kant komt de bar. Buiten, aan de achterkant van sporthal, komt een foodtruck en de toiletten. Kleedkamers worden gebruikt als garderobe.”

Er is plaats voor 650 bezoekers van boven de 18 jaar. ,,Alle leeftijden zijn welkom”, gaat Kevin verder. ,,Door de muziekkeuze is er voor elk wat wils.”

Als het feest een succes wordt, zullen er zeker meerdere edities volgen. ,,In Albrandswaard zijn verschillende succesvolle festivals, maar indoor kennen we dat hier nog niet. Ron en ik hebben er zin in. We zijn bekend met het organiseren van grotere evenementen, maar dit genre is helemaal nieuw voor ons.”

Bezoekers wordt gevraagd om zoveel mogelijk met de fiets, lopend of het ov te komen. 

Kaarten kosten 25 euro. Ga naar www.grooveinrhoon.nl voor meer informatie en kaarten. 

Stichting Sef
Stichting Sef organiseert allerlei evenementen in Rhoon. Sportieve, recreatieve- en vrijetijdactiviteiten die gericht zijn op Sport, Experience en Fun.Zo organiseren ze onder andere Dag van het park (dit jaar op 21 mei) en het beach event (dit jaar in juni).