Afbeelding
Foto:

Lente excursie

zaterdag 25 maart 2023 13:00

REGIO - Natuurlijk Rotterdam e.o. organiseert op 25 maart van 13 tot 15 uur een Lente excursie. Belangstellenden uit Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk worden uitgenodigd bij de ingang Heemtuin Kralingse Bos in Rotterdam.

Tijdens de excursie leren de deelnemers van elkaar en zullen stinzenplanten en andere voorjaarsbloeiers tegenkomen. Er zijn nog weinig bladeren. Daardoor kunnen ze de vogels nog goed zien en hun voorjaarszang horen.

Opgeven via natuurlijkrotterdam@knnv.nl

Kosten 5 euro of een vrijwillige bijdrage; leden Natuurlijk Rotterdam gratis. Betalen tijdens de excursie.

Wat is en doet de Natuurlijk Rotterdam e.o.
Natuurlijk Rotterdam en omgeving is een actieve vereniging van natuurliefhebbers en -beschermers. Het werkgebied omvat de gemeenten Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. De doelen zijn natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Samen ontdekken, beleven en beschermen wij die natuur. Dat gaat via excursies, workshops, lezingen, adviezen aan de gemeente, particulieren en organisaties. Dit alles rond onderwerpen van de natuur in Rotterdam e.o..

Natuurlijk Rotterdam e.o. wil een platform zijn waar natuurliefhebbers elkaar ontmoeten en opkomen voor de belangen van de natuur.

De afdeling behoort bij het netwerk van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging waartoe circa 50 afdelingen in Nederland behoren.