De leden van de toneelgroep Rhoonse Comedie.
De leden van de toneelgroep Rhoonse Comedie. Foto:

Voorstelling Rhoonse Comedie: Look-a-Like

zaterdag 18 maart 2023 20:00

RHOON - De Rhoonse Comedie speelt op 18 maart 2023 om 20 uur de voorstelling Look-a-like aan de Industrieweg 1 in Rhoon.

De titel kan ook op zijn Nederlands worden uitgesproken en dan krijg je Loek-a-Lijk, en dat is dan ook wat het publiek te zien gaat krijgen. Een lijk. Anita wint namelijk een mooie prijs in de loterij en wil deze prijs voor zichzelf hebben. Maar door een interview in de krant, zijn er meerdere die de prijs willen opeisen. Tel daar de man van Anita bij op, een overvaller, een detective, nieuwsgierige buurvrouwen en andere nieuwsgierige aagjes, en men krijgt een lachwekkend schouwspel waarbij de verwarring al snel compleet is.

Wie alvast kaarten wil bestellen voor dit gezellige avondje uit kan contact opnemen met één van de leden van de vereniging of via Kees Spronk 06-22901968 of Ewouter Vogel 06-40037508. Kaarten kosten 10 euro (alleen contant afrekenen) en kunnen ook aan de zaal worden gekocht. 26 november, aanvang 20 uur.

Kijk voor meer informatie op www.rhoonsecomedie.nl.