Afbeelding
Foto:

Wie is de Mol Albrandswaard

zaterdag 18 februari 2023 14:00

ALBRANDSWAARD - Het tweede seizoen van Wie is de Mol Albrandswaard wordt op 18 februari gehouden. Iedereen vanaf 18 tot en met 30 jaar kan zich vanaf nu tot en met 30 november aanmelden als kandidaat door het aanmeldformulier in te vullen en op te sturen naar antoniovandeuzen@hotmail.com. Er worden uiteindelijk tien mensen geselecteerd die mee mogen doen. Begin december krijgen de deelnemers bericht. Wie meedoet betaalt 20 euro inschrijfgeld.
De organisatie is ook opzoek naar bedrijven die het leuk vinden om een samenwerking aan te gaan. Dit kan door een financiële bijdrage of door een sponsordeal te sluiten. Mail bij interesse naar antoniovandeuzen@hotmail.com onder vermelding ‘WIDM? Seizoen 2 Sponsor’. 

Meer informatie en het aanmeldformulier via https://antonigonzali.webnode.nl/wie-is-de-mol-albrandswaard-seizoen-2/ 

Wie is de Mol Albrandswaard wordt georganiseerd door Antionigonzali. Instagram @antonigonzali2