Afbeelding
Foto:

Modelspoorbeurs Spijkspoor 2 december

zaterdag 2 december 2023 10:00

POORTUGAAL - Modelspoorclub Spijkspoor houdt op zaterdag 2 december een regionale modelspoorbeurs waar aanbieders uit het hele land nieuwe en gebruikte artikelen voor de modelspoorder te koop aanbieden. Naast uiteraard locomotieven, rijtuigen, wagons en ander rollende materieel is er ook een ruim aanbod van huisjes, figuurtjes, auto´s, bomen en verder alle materialen die nodig zijn om de modelspoorbaan aan te kleden. Tevens diverse boeken, tijdschriften en dvd’s. 

De beurs vindt plaats in Cultureel Centrum De Brinkhoeve, Kerkstraat 12, Poortugaal. 

De beurs is open van 10 tot 14 uur en de toegang bedraagt voor personen van 12 jaar en ouder 3 euro. Kinderen onder de 12 jaar, mits onder begeleiding, hebben gratis toegang.