Afbeelding
Foto: Twan de Veer

Alzheimercafé Albrandswaard

dinsdag 12 december 2023 19:30

ALBRANDSWAARD - Het eerstvolgende Alzheimercafé van Albrandswaard vindt op dinsdag 12 december plaats. Deze avond sluiten zij het Alzheimercafé van Albrandswaard voor 2023 af met tips voor de feestdagen en er is live muziek. 

Tijdens het Alzheimercafé van 12 december spreekt gespreksleider Klazina van der Herik met Jolanda Nederlof, zij is gedragsconsulent bij Argos Zorggroep en legt uit wat prikkels bij mensen met dementie doen. Bezoekers krijgen tips om er gezellige dagen van te maken zonder dat dementie roet in het eten gooit. 

Speciaal deze avond spelen zangeres Marlies Ruigrok & gitarist Folker Tettero een verrassend en gevarieerd, muzikaal en theatraal concert. Met onder andere liedjes van Nederlandse bodem en de Spaanse ‘tierra’, Franse chanson en Engelse songs. 

Wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34 in Poortugaal. 

Inloop vanaf 19 uur, start van het programma 19.30 uur. 

Vervoer regelen kan via AutoMaatje Albrandswaard. De rit reserveren kan minimaal twee werkdagen van tevoren, liefst eerder, via 010-5018322 tussen 9 uur en 12 uur ‘s ochtends. Een rit kost 35 eurocent per kilometer. 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.welzijnalbrandswaard.nl/dementie.