Afbeelding
Foto:

Wintermarkt Kasteel van Rhoon

zaterdag 25 november 2023 10:00

RHOON - Na een succesvolle wintermarkt in 2022 houdt Stichting Kasteel van Rhoon ook dit jaar een wintermarkt. Kom in de sfeer van kerst en loop langs kraampjes met divers kunsthandwerk en Brocante of geniet van een hapje. De Wintermarkt is op 25 november van 10 tot 17 uur geopend en de toegang is gratis

Ook dit jaar brengt het zangduo 2 Vintage de bezoekers in de kerstsfeer. Ze zullen op verschillende plekken liedjes ten gehore brengen van de begane grond tot de Klokkezolder.

Voor de inwendige mens is een koffiekar aanwezig en zijn er diverse drankjes, soep, broodjes en gebak.

Informatie via deze link: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/programma/wintermarkt

Toegankelijkheid: In het kasteel zijn ongelijkvloerse ruimtes, hoogteverschillen en trappen. Er is geen lift. Het terrein rondom het kasteel is wel toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen. Het verblijf van de bezoeker in het kasteel en de tuinen is voor eigen rekening en risico.