Afbeelding
Foto:

Jubileumshow The Skyline Sisters: A Different Carol

vrijdag 24 november 2023 20:00

REGIO - Jeugdtheater Hofplein verzorgt een gezellig, hilarisch en muzikale avond in Rotterdam op vrijdag 24 november. Kaartjes bestellen via www.jeugdtheaterhofplein.nl/skylinesisters

De dirigente van The Skyline Sisters komt in de macht van het grote geld en verliest alles wat haar lief was. Drie geesten confronteren haar met het heden, verleden en de toekomst. Die ziet er grimmig uit. Tenzij ze haar hart volgt. Welke keuze maakt ze? The Skyline Sisters volgen haar op deze weg en kijken gespannen toe. Een muzikale tragikomedie met een geestig randje. Met deze eigen productie viert het Rotterdamse barbershopkoor The Skyline Sisters haar vijftienjarig bestaan. In twintig songs kijkt het koor terug. Met nieuw repertoire laten ze zien helemaal klaar te zijn voor de toekomst.