Afbeelding
Foto:

Fit- en Vitaalbeurs

zaterdag 7 oktober 2023 10:00

RHOON – De fit en vitaalbeurs is op 7 oktober in sporthal Rhoon tussen 10 en 16 uur. 

Op de beurs zijn allerlei kramen te vinden die interessant zijn voor 55-plussers. Er worden leuke spullen verkocht en de bezoekers krijgen informatie op het gebied van gezondheid, bewegen en vitaal ouder worden. Er zijn twintig kramen met afwisselende thema’s. Ook is er een koffiecorner en zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar. Wie een kraam of tafel wil hiren kan contact opnemen met 06 - 11 15 65 45. Entree gratis.

In de andere helft van de sporthal wordt de hele dag een Fit-test gehouden voor 55- tot 75-jarigen door de Buurtsportcoaches van Albrandswaard in samenwerking met Team Sportservice Zuid-Holland. De fit-test meet in anderhalf uur de fitheid. De test bestaat uit verschillende onderdelen, die onder meer knijpkracht, lenigheid, oog-handcoördinatie en uithoudingsvermogen meten. Deze metingen worden aangevuld met meting van bloeddruk, lengte en gewicht. Een beweegcoach bespreekt de resultaten. Deelname aan de fit-test is gratis. Aanmelden kan tot 30 september via www.welzijnalbrandswaard.nl of telefonisch via 06-55008867 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 10 tot 15 uur).