Afbeelding
Foto:

Doe de fit-test

zaterdag 7 oktober 2023 10:00

RHOON - Welzijn Albrandswaard houdt in samenwerking met Team Sportservice Zuid-Holland op zaterdag 7 oktober een fit-test voor de doelgroep 55 jaar tot 75 jaar in sporthal Rhoon (Stationsstraat 12). De fit-test meet in 1,5 uur de fitheid. De test bestaat uit verschillende onderdelen, die onder meer knijpkracht, lenigheid, oog-handcoördinatie en uithoudingsvermogen meten. Deze metingen worden aangevuld met meting van bloeddruk, lengte en gewicht. Een beweegcoach bespreekt de resultaten en voorziet, indien gewenst van advies over het sporten en bewegen. Daarnaast is er een Buurtsportcoach aanwezig met voor een gesprek over het beweegaanbod.

Deelname aan de fit-test is gratis.

Aanmelden kan tot 30 september via www.welzijnalbrandswaard.nl of via 06-55008867 (bereikbaar op ma t/m do van 10 tot 15 uur).