Afbeelding
Foto:

Tuinendag

vrijdag 6 oktober 2023 9:00

ALBRANDSWAARD – Welzijn Albrandswaard organiseert een nieuwe Tuinendag. Deze vindt plaats op 6 oktober. 

Voor de minima in de gemeente is het onderhouden van de tuin vaak een struikelblok wanneer iemand dit zelf niet meer kan, daarnaast een klein netwerk heeft en weinig financiële middelen. Tuinendagen worden twee keer per jaar gehouden. Men kan zich aanmelden voor kleine klussen zoals het gras maaien, de heg snoeien, onkruid weghalen en kleine snoeiwerkzaamheden. Aanmelden via 010-5018322.

Samen met Wim’s Tuinen en een aantal vrijwilligers gaan ze op 6 oktober op pad om, zo mogelijk, de tuinen van deze inwoners onkruidvrij en toegankelijker te maken. Dit kan natuurlijk alleen doorgaan met voldoende vrijwilligers en daarom een dringende oproep aan een ieder met ‘groene vingers’ die een dag(deel) wil ondersteunen. Opgeven als vrijwilliger via y.sitton@welzijnalbrandswaard.nl of vrijwilligerscoördinator Yvonne Sitton 010-5018322.