Archieffoto 2022.
Archieffoto 2022. Foto:

Kom Erbij pannnekoekenlunch

maandag 2 oktober 2023 11:15

ALBRANDSWAARD – Esperanza houdt samen met restaurant Abel op maandag 2 oktober weer een Kom Erbij Pannenkoekenluncht voor alle ouderen van Albrandswaard. 

Het begint om 11.15 uur in restaurant Abel. Na de koffie of thee met het inmiddels beroemde ‘Kom Erbij gebakje’ worden rond het middaguur pannenkoeken geserveerd.                                                                                                        

Troubadour Robert zal met gitaar of accordeon alles muzikaal opluisteren. Natuurlijk mag er meegezongen worden. Van de politie zullen vier (wijk)agenten aanwezig zijn om op een informele manier iets te vertellen over veiligheid en de politie. 

                                                                                        
Naast de vrijwilligers zullen ook mensen van dagbesteding Stichting Capabel, waar Abel een samenwerking mee heeft, assisteren bij het bedienen en de voorbereiding.

De Pannenkoeken Lunch duurt tot 13.45 uur.

Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Wel geldt er een maximaal aantal deelnemers. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan vanaf maandag 4 september door te bellen met: Restaurant Abel via 010-5011500 (ma tot en met vrij 10 tot 17 uur)         

Esperanza organiseert deze Pannenkoekenlunch in het kader van de landelijke Week tegen Eenzaamheid. De Kom Erbij activiteiten die Esperanza organiseert zijn bedoeld als mogelijkheid tot onderlinge ontmoeting en verbinding en voor alle ouderen in Albrandswaard