Afbeelding
Foto:

Live op Zondag: Bywater Call

zondag 15 oktober 2023 15:00

In restaurant Abel treed Bywater Call op op 15 oktober. Zaal open 15 uur, aanvang 16 uur.

Let op: Dit is geen theaterconcert, er wordt gespeeld in kroegopstelling.

Kaarten via https://www.muziekoprhoon.nl/liveopzondag/bywater-call.php

Bywater Call is een krachtige 7-koppige Southern Soul/ Roots Rockband uit Toronto, Canada. Zangeres Meghan Parnell en gitarist Dave Barnes zijn de drijvende krachten van deze band.

Het langverwachte tweede album van de band werd op 2 september 2022 uitgebracht en kreeg lovende recensies. De release volgde op een uitgebreide tour door Europa met een mainstage optreden op het bekende Nederlandse bluesfestival MOULIN BLUES. De optredens daar zijn geprezen in Nederlandse en Duitse media, met referenties naar Meghan als een van de beste zangers in blues en roots van vandaag.

Geboren uit een liefde voor southern soul, blues en rootsmuziek en een passie om een krachtige, spannende en ontroerende ervaring voor luisteraars neer te zetten bestaat Bywater Call naast Meghan en Dave uit Bruce McCarthy op drums, Mike Meusel op bas, John Kervin op Keys, Stephen Dyte op trompet en Julian Nalli op tenorsax.

In het najaar van 2023 opnieuw op tour door Europa en op 15 oktober in Abel, bij Live op Zondag!