Afbeelding
Foto:

Blues op Zondag: Jesse Redwing

zondag 29 januari 2023 15:00

Blues op Zondag presenteert 29 januari vanaf 15 uur Jesse Redwing in Abel.

Zaal open 15:00 | Aanvang rond 16:00

Let op: Dit is geen theaterconcert, er wordt gespeeld in kroegopstelling.

‘Jesse Redwing is een van de meest soulvolle en authentieke bluesartiesten uit Australië. Jesse tourde de laatste jaren uitgebreid door Australië en USA. In januari - feburari 2023 komt Jesse voor het eerst naar Europa. Hij stond in het voorprogramma van acts als Cedric Burnside, Cold Chisel, Nic Cester (Jet) en Ana Popovic. Een track van Jesse’s debuutalbum Crawlin’ Up the Walls was te horen in de hit Netflix show Shooter. Afgelopen zomer werd het tweede album Light My Way gereleased, momenteel werkt Jesse aan z’n nieuwe album, waarvan in december 2022 de eerste singles worden gelost. Als alles gaat zoals gepland, zal het nieuwe album beschikbaar zijn tegen de tijd dat Jesse voet aan Europese grond zet. Jesse staat voor eerlijke, down-to-earth blues met een eigentijdse kijk op tijdloze soulvolle klanken.’

Koop tickets via https://www.muziekoprhoon.nl/bluesopzondag/29-01-23-jesse-redwing.php

Bekijk de volledige agenda via https://www.muziekoprhoon.nl/bluesopzondag.php.