Afbeelding
Foto:

Benefiet Bridgefestival

zaterdag 24 september 2022 9:30

POORTUGAAL - Lionsclub Rhoon Oude-Maas en bridgeclub De Stokpaartjes houden op zaterdag 24 september, voor de veertiende keer, het Benefiet bridgefestival in Poortugaal. 

Iedereen die gezellig een dag wil bridgen kan zich inschrijven. De drive vindt plaats in de zalen van De Brinkhoeve. Er wordt gespeeld in drie lijnen, op het eigen spelniveau. In elke lijn zijn mooie prijzen. In de A-lijn wordt gespeeld om de begeerde wisselbeker. De organisatie verzorgt koffie met wat lekkers, een uitstekend warm - en koud lunchbuffet en drankjes en hapjes. 

Drive: 10 uur, aanwezig 9.30 uur. Prijsuitreiking rond 17 uur. 

Door veel zelfwerkzaamheid is het inschrijfgeld gereduceerd tot 45 euro per paar.
Inschrijven door 45 euro over te maken op NL27INGB0008092147 t.n.v. M. van Praag o.v.v. de namen van beide deelnemers en de speelsterkte. Bellen via 010-5013625 of mailen via vpraag@kabelfoon.nl.

Sponsors kunnen vanaf 50,00 adverteren in het programmaboekje. De opbrengst is dit jaar bestemd voor de Stichting De Zeeland. Zij verzorgen vaarten met het mooie zeilschip. Hun missie is kinderen en volwassenen met een (fysieke)beperking een leuke dag te bezorgen op het water, waarbij letterlijk en financieel drempels worden weggenomen.

Locatie