Afbeelding
Foto:

Buitenbioscoop bij Café Clementine

donderdag 18 augustus 2022 21:00

BARENDRECHT - Verse Grond, de kleurrijke mini oase direct naast NS Station Barendrecht, heeft steeds meer leuks te bieden. Naast Café Clementine, de moestuin, Padel Barendrecht en Rush World Freerunning wordt er de komende zomer van alles geprogrammeerd. Met dit jaar de buitenbioscoop! 

Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 augustus vindt de eerste filmweek van Clementine’s Buitenbioscoop plaats. Op het veld direct naast Café zullen de films worden vertoond en kan men vier avonden lang genieten van elke avond een andere film. Van grappig tot ontroerend, documentaire tot comedy, internationaal én van eigen bodem.

Geniet, voordat de deuren opengaan, van de zonsondergang tijdens een borrel bij Café Clementine of start de avond met een speciaal filmdiner. Na afloop kan men gezellig blijven napraten op het terras. De deuren openen om 20.30 en de film begint als de zon onder is. De exacte begin- en eindtijden worden binnenkort bekendgemaakt. 

Vanaf donderdag 21 juli staat het volledige filmprogramma op www.versegrond.nl en dan start ook de kaartverkoop. De kaarten bedragen 10,50 per stuk. Het adres is Spoorlaan 7 in Barendrecht.

Locatie