Afbeelding
Foto:

Kom Erbij Kerst-inn

maandag 26 december 2022 11:30

ALBRANDSWAARD - In navolging op de Kom Erbij activiteiten organiseert Esperanza op 26 december Tweede Kerstdag een Kom Erbij Kerst-inn in de Ontmoetingsruimte van de Maranathakerk in Rhoon. Kerst is een periode waarin veel mensen elkaar ontmoeten en het gezellig met elkaar hebben. Daarom zegt Esperanza ook met Kerst: Kom Erbij!                                                                                                                

Vanaf 11.30 uur is iedereen, jong en oud, hartelijk welkom. Neem gerust een vriend(in) of buur mee. In een sfeervolle entourage gezellig met elkaar koffiedrinken, lekker eten, naar muziek luisteren, een spelletje doen of gewoon met elkaar praten. Alles in het teken van de ontmoeting en verbinding. Elly Bezemer zal met haar zang en muziek voor de ultieme Kerstsfeer zorgen. De Kerst-inn duurt tot 15.30 uur.

Wie geen vervoer heeft, kan het vragen aan een familielid, kennis of buur of gebruik maken van de vervoerservice AutoMaatje van Welzijn Albrandswaard.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden vooraf is in verband met de voorbereidingen wel nodig en kan tot 21 december door te bellen met: 06-20393418.