Afbeelding
Foto:

Kinderkasteel

zondag 11 december 2022 15:00

RHOON - De commissie Kinderkasteel heeft voor de kerstdagen een poppenkastvoorstelling geboekt.

Frosty de Sneeuwpop heeft zin in de gezellige kersttijd. Maar, zoals dat vaak gaat met sneeuwpoppen, heeft hij maar een korte tijd om daarvan te genieten. Kan Frosty tot het einde van de kersttijd genieten, of blijft er enkel een plasje water over? Toon, de pratende kerstboom, biedt hulp!

Geniet van deze sfeervolle kerstvoorstelling in de spannende dagen voor Kerst. Ook in deze voorstelling volop bekende kerstliedjes en een echte sneeuwbui.

De voorstelling op 11 december is geschikt voor kinderen tot en met acht jaar en begint om 15 uur. Toegangskaarten kosten 7,50 euro en zijn te bestellen via de website www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda

Voor meer info over de programmering op Het Kasteel van Rhoon zie www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/programma.