Afbeelding
Foto: Getty Images

Lampionnenoptocht

vrijdag 25 november 2022 18:15

POORTUGAAL - Hart van Poortugaal en Ondernemers vereniging Poortugaal organiseren een lampionnenoptocht voor kinderen uit Poortugaal tot en met negen jaar op 25 november. Inschrijven via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-_AzF64DUI6cJIRM1nZKUPH8QDYjwVyikkR_rABRwLREtpQ/viewform

De deelnemers wordt muzikaal ontvangen bij het eindpunt op het schoolplein van cbs De Parel door La Bona Futura. 

Lampionnen worden beschikbaar gesteld door gemeente Albrandswaard.Deze kunnen tussen 18.15 en 19 uur afgehaald worden bij De Brinkhoeve. Om 19 uur start de optocht vanaf De Brinkhoeve onder aanvoering van jeugd van de Rijnmondband, na een route van zo’n half uur/ drie kwartier komt men aan bij het eindpunt dat tussen De Hooge Werf en CBS De Parel ligt. 

De Hooge Werf (Argos) verzorgd hier de versnapering, terwijl La Bona Futura het stokje van de Jeugd Rijnmondband overneemt en sfeervolle muziek speelt.

Bovendien zorgt Argos ervoor dat het geheel in stijl verlicht wordt.