De grienden overdag.
De grienden overdag. Foto:

Lichtjestocht in de Carnisse Grienden

zaterdag 16 oktober 2021 19:00

BARENDRECHT - Op zaterdagavond 16 oktober houdt de jeugdafdeling van Natuurvereniging Eiland IJsselmonde? een lichtjestocht door de Carnisse Grienden voor kinderen en volwassenen (kinderen tot 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene). De tocht start, onder leiding van een gids, om 19 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Verzamelen op het parkeerterrein van de Grienden aan de Koedood (tegenover gemaal Breeman). 

De wandeling start in de vroege avond?als de duisternis langzaam invalt. De deelnemers krijgen een hoofdlampje te leen van de vereniging. Tijdens de wandeling gaan ze op zoek naar dieren die hier leven en?pas actief worden als de schemering invalt.
De wandeling is gratis. Opgeven via www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/lichtjestocht-in-de-carnisse-grienden/  (vermeld je naam en aantal deelnemers). 

Locatie