<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (14)
    Evenement

Concert Daisy Correia

zaterdag 21 september 20:00 uur

Foto: www.pascalmusicpics.nl

BARENDRECHT - Cultuur Carnisse Haven verwelkomt fadozangeres Daisy Correia voor een bijzonder muzikaal programma op zaterdagavond 21 september om 20 uur. Toegangskaarten voor het concert in k.c. Carnisse Haven, Noordersingel 30 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij The Read Shop, Middenbaan 82, Kruithof Optiek, Van Beuningenhaven 37 en via de koster van Carnisse Haven. Ook zijn kaarten à 15 euro te reserveren via reservering.carnissehaven@gmail.com. Tot zestien jaar gratis entree.

Daisy Correia is een bevlogen vertolkster van het repertoire over 'liefde en lot' en weet op een uitstekende manier het heden met het traditionele van deze muziekstijl te combineren. Deze Nederlandse artieste met het Portugese bloed bewijst dat de wereld en de muziek weliswaar veranderen, maar dat het gevoel van 'saudade' het onbestemde verlangen, voor iedereen tijdloos en vervuld van troost en liefde, altijd herkenbaar is. Daisy treedt op met haar pianist en gitarist. Met haar verschijning, haar prachtige stem en inleving in de melancholiek van de fado neemt zij iedereen mee in de hartstocht van deze mooie Portugese muziek.

Deze muzikale avond is een goede gelegenheid om Mediterrane sferen te proeven. De aanwezigen worden meegesleept in de hartstocht, melancholiek en saudade van de Portugese fado. Meer informatie is te vinden op www.daisycorreia.com of www.carnissehaven.nl.

De deuren van Carnisse Haven zijn vanaf 19:30 uur geopend. Voor informatie of vragen: cultuurcarnissehaven@gmail.com.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>