<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (19)
    Evenement

Vijfde editie Blues op zondag

zondag 3 maart 15:00 uur

Foto:

RHOON - Het gerenommeerde Duitse platenlabel "RUF Records" presenteert ieder jaar de zogenaamde Blues Caravan, een wisselend collectief met een mix van aanstormend talent en gevestigde namen.

Blues Caravan 2019 is een blues-revue met drie jonge en unieke blues diva's met capaciteiten die de blues een moderne maar vooral een eigentijdse en eigenzinnige switch weten te geven. Het collectief bestaat uit de Finse zangeres Ina Forsman, de Servische singer/songwriter en pianiste Katarina Pejak en songwriter en gitariste Ally Venable.

Op zondag 3 maart gaat de zaal om 15 uur open.

Kaarten voor Blues Caravan kosten 10 euro per stuk en zijn te koop via www.muziekoprhoon.nl of bij Boek- en Leeswinkel Het Witte Huys in Rhoon.

Wacht niet te lang want alle eerdere edities van Blues op Zondag waren snel uitverkocht.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>