• Alles
  • (1)
    Muziek
  • (1)
    Evenement

SGT. Wilson’s Airforce Show

woensdag 6 oktober 14:00 uur

Foto:

ALBRANDSWAARD - In de landelijke Week tegen Eenzaamheid organiseert Esperanza twee leuke Kom Erbij bijeenkomsten voor de ouderen.

 Woensdag 6 oktober: 

De show, ‘Music at the hangar’ uit de romantische nostalgische tijd van de jaren 40-50 wordt gepresenteerd in de grote zaal van de Maranathakerk in Rhoon. Aanvang 14 uur. Het duurt tot circa 15.45 uur. Drie “army” dames zingen onder het commando van Sergeant Wilson muziek van Glenn Miller, de swing van de Andrew Sisters, Frankie Lane, Rosemary Clooney, Doris Day en vele andere topsterren uit het midden van de vorige eeuw. Het is niet alleen de muziek maar er wordt een theaterspektakel neergezet van het hoogste niveau. Een onvergetelijke show met zang, dans, humor, speciale licht en geluid effecten uit vervlogen ‘army’ tijden. Toegang gratis. Aanmelden noodzakelijk via esperanzakomerbij@gmail.com of 06-20393418.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Bij het aanmelden graag vermelden: naam, alleen of met partner, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Er zijn een maximaal aantal plaatsen beschikbaar.

Men kan gebruik maken van de vervoerservice AutoMaatje van Welzijn Albrandswaard. Neem tijdig contact op via 010-5018322 of automaatje@welzijnalbrandswaard.nl.                                                                                                                                   


deel deze activiteit