• Alles

Orkest Academy Rotterdams Philharmonisch

zondag 28 november 12:00 uur

Foto:

RHOON - Het kasteelconcert van 28 november zal worden verzorgd door de Orkestacademie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Het zal een van de eerste optredens zijn van de vijf Europese afgestudeerde toptalenten, die uit een grote groep aanmeldingen zijn gekozen om een jaar mee te draaien in deze Orkestacademie. Naast het meespelen met het orkest zullen de musici ook ervaring opdoen met o.a. het spelen van kamermuziek.

De violistes Lia Yeranosyan (Portugal) en Angeles Salas (Spanje), altvioliste Ursula Skaug 

(Noorwegen/Nederland), celliste Eleonora Dominijanni (Italiรซ) en contrabassiste Andreia Pacheco (Portugal) treffen al sinds september voorbereidingen om naast hun orkestoptreden en lessen van orkestmusici gezamenlijk op te treden o.a. in de Jurriaanse zaal van de Doelen.                 

De aanvang van het concert is in principe 12 uur en het is een concert zonder pauze. Naast het strijkkwartet nr.2 van Borodin zullen zij het strijkkwintet van George Onslow nr.20 ten gehore brengen.

Kaarten voor deze uitvoering zijn te koop bij Het Wijnhuis te Rhoon of online te bestellen via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/bestellen.php?id=536 

Kinderen tot en met 14 jaar gratis toegang

Voor dit culturele evenement is het Corona-toegangsprotocol van toepassing.
deel deze activiteit