<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (19)
    Evenement

LBF goes classic

zaterdag 30 maart 20:00 uur

POORTUGAAL - Harmonieorkest La Bona Futura pakt uit met een groots, licht klassiek concert met muziek van professioneel violiste Marina Meerson in de monumentale Dorpskerk te Poortugaal op 30 maart.

Geboren in Sint- Petersburg, woont Marina sinds haar zesde jaar in Nederland en is met haar vioolstudie begonnen. Studerend bij de Jong Talent afdeling van het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam, was zij leerlinge van Vesko Eschkenazy, concertmeester van het Concertgebouworkest. Vanaf 2002 studeerde Marina aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, en vervolgde haar studie aan de masteropleiding op Codarts, die zij in juni 2009 succesvol afrondde met een tien. Actief bij verschillende ensembles en orkesten in binnen- en buitenland, geeft ze daarnaast veel les en heeft sinds 2017 mede de artistieke leiding bij het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut.

Marina is prijswinnaar van het IPC Concours in 1996 en de Iordens Viooldagen in 1998. In april 2000 heeft ze de tweede prijs in de Nationale finale van het Prinses Christina Concours gewonnen. Inmiddels treedt ze regelmatig op als soliste in binnen – en buitenland.

Sinds 2007 is Marina concertmeester van het RE: orchestra, een ensemble bestaande uit jonge en gedreven beroepsmusici die onlangs een cd met werken van Shostakovich hebben uitgebracht voor het bekende muzieklabel BIS.

De voorverkoop start in januari. Verkrijgbaar via penningmeester@labonafutura.nl of bij 'Mons fietsen' aan de Dorpsstraat in Poortugaal. Volwassenen 10 euro, kinderen tot en met zestien jaar 5 euro, inclusief consumptie. Aan de kerk 12,50 euro en 7,50 euro.

www.labonafutura.nl of Facebook: harmonie la bona futura.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>