• Alles

Kinderkasteel

zondag 19 december 15:00 uur

Foto:

RHOON - In de donkere, koude dagen voor Kerst speelt ZieZus een warme Kerstvoorstelling voor kinderen in het Kasteel van Rhoon. Ieder kind heeft zijn eigen gedachten over Kerst. De een denkt aan cadeautjes, een ander aan familiespelletjes, de kerstboom, het eten of vrede op aarde.

ZieZus speelt haar eigen Kerstverhaal met hulp van de kinderen. Hun gedachten, wensen en ideeรซn zijn de inspiratiebron voor de spelers. Wat eet jij het liefst met Kerst? Wie wil er een sprekende kerstboom spelen? Willen de kinderen een lied horen over oma die geen kalkoen lust? Of over een Kerstboom die in een nacht al zijn naalden verliest?

In deze kerstvoorstelling staan de ideeรซn van de kinderen centraal. De kinderen mogen dingen roepen, meezingen en soms mogen ze zelfs op het podium komen. De spelers hebben de kinderen nodig. Zonder kinderen geen inspiratie, zonder kinderen geen lied, zonder kinderen geen thema, zonder kinderen geen voorstelling. Dus: kinderen, roep maar, vertel maar, deel maar! Wij gaan spelen! De muzikaliteit, humor, kindgerichtheid en interactiviteit van deze voorstelling maakt het een onvergetelijke beleving voor jonge kinderen.

Kaartjes voor de voorstelling via https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/bestellen.php?id=537 - indien voorradig - voorafgaand aan de voorstelling aan de deur.
deel deze activiteit