Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (8)
    Evenement

Kamermuziek Trio Cortado | AFGELAST

zondag 5 april 12:00 uur

RHOON - Op zondag 5 april om 12 uur speelt het Trio Cortado in de Empirezaal van Het Kasteel van Rhoon, een concert georganiseerd door de commissie Kamermuziek van de Stichting.

Trio Cortado is een trio van blazers. De ongebruikelijke combinatie fluit-althobo en basklarinet is zelden tesamen te horen, maar ze biedt verrassend veel mogelijkheden.

Zo spelen Hannah de Witte (fluit), Arthur Klaassens (althobo) en Jasper Grijpink ( basklarinet) muziek van Bach, Mozart en Beethoven, maar ook Ravel, Debussy en Stravinsky en zijn er door hedendaagse Nederlandse componisten stukken geschreven, die door het trio zelf zijn bewerkt. 

In het kasteelconcert brengt het trio een programma rond het thema 'reizen en ontdekken' met muziek van o.m. Grieg en Ravel.

Online kaarten te koop via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/bestellen.php?id=455  à € 15,00 of fysiek bij Wijnhuis Rhoon - Strawinskiplein 6 of het ThéCafé Rhoon - Julianastraat 57 in Rhoon. Indien het concert niet is uitverkocht worden er ook kaarten aan de deur verkocht. 

Kamermuziekconcerten zijn voor kinderen tot en met 14 jaar gratis te bezoeken.

Na afloop van het concert bestaat de mogelijkheid om nog even na te praten en met elkaar van een lunch te genieten in Het Wapen van Rhoon. Evenals vorig jaar kun je genieten van een 12-uurtje, kosten € 15 p.p. incl. een kopje koffie of thee, zelf af te rekenen bij Het Wapen.  Aanmelden hiervoor is wel verplicht en kan door een mailtje te sturen naar de commissie


deel deze activiteit