• Alles

Groots concert Volhardig en Big Band Enterprise

zaterdag 1 oktober 14:00 uur

Foto:

RHOON - Welzijn Albrandswaard houdt samen met de Volharding en Bigband Enterprise op zaterdag 1 oktober een concert in de Maranathakerk in Rhoon van 14 tot 16 uur.
Volharding bijt de spits af en na de pauze treedt de BigBand Enterprise op. Volharding speelt vele bekende soorten muziek, maar ook werken die speciaal voor de bezetting van het fanfareorkest zijn geschreven. Het orkest bestaat uit circa 35 muzikanten en slagwerkers.
Bigband Enterprise speelt uiteraard lekkere Jazz, zoals stukken van beroemde artiesten, zoals Sinatra, Count Basie, maar ook van Norah Jones, wat recenter. De band bestaat uit 19 musici; 13 blazers, saxen, trombones, een ritmesectie (drums, bas, gitaar en piano) en niet te vergeten jazz-zangeres Alicia Wevers. Voor de troepen staat David Rockenfeller.

In de pauze zijn drankjes te koop, opbrengsten hiervan zijn voor de Maranathakerk. Meer informatie via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322. Er kunnen 350 mensen in de kerk, dus loop gewoon gezellig binnen. Entree is gratis.
deel deze activiteit