Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (8)
    Evenement

Groots benefiet event voor Villa Gewoon Bijzonder AFGELAST

maandag 6 april 18:00 uur

BARENDRECHT – De benefietavond voor Villa Gewoon Bijzonder vindt op maandagavind 6 april plaats in theater Het Kruispunt.

Tijdens de benefietavond kunnen bezoekers genieten van een avondvullend programma. Dit zal bestaan uit een heerlijk diner dat zal worden verzorgd door het in Het Kruispunt gelegen restaurant Spruit. Tijdens het diner is er live muziek van The Snippetsinger.

De gastheer van de avond is Jan Dirk Stouten. Shirma Rouse zal de spits afbijten. Zij is bekend van The Voice of Holland en als Lady of Soul. Verder treedt cabaretier Rob Urgert op (De Quiz uit de show van Paul de Leeuw). Het Rotterdamse trio De Flamingo's speelt muziek van hoog niveau maar altijd met een vrolijke twist en voor de liefhebbers van klassieke muziek brengt rijzende ster Dywel Braaf op de vleugel virtuoze pianomuziek ten gehore.

Tussen de optredens door zullen diverse interessante veilingstukken per opbod worden verkocht. Te denken valt aan reisjes, wijnproeverij met diner, dagtrips, schilderijen, saunatickets, overnachting B&B, een dag rijden in een BMW i8 en nog veel meer.

De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan Villa Gewoon Bijzonder. Deze stichting is opgericht door ouders die een kleinschalige woning willen realiseren voor hun zeer ernstig gehandicapte kinderen. De zorg voor deze groep kinderen en jongvolwassenen is zo intensief en complex dat de reguliere zorginstellingen deze zorg onvoldoende kunnen bieden.

De stichting richt zich met name op de regio Rijnmond, de BAR-gemeenten en de directe omgeving hiervan. Een specifieke locatie voor de woning is op het moment van schrijven nog niet bekend. Afhankelijk van de financiën en een geschikte locatie gaat de stichting uit van minimaal vijf en maximaal tien bewoners. Kijk voor meer informatie over de plannen voor deze zorgwoning en de diverse sponsoracties op www.villagewoonbijzonder.nl.

Kaarten voor de benefietavond zijn te verkrijgen via Het Kruispunt. Dinerkaarten worden alleen verkocht in combinatie met theaterkaarten. De theaterkaarten zijn ook los te koop.


deel deze activiteit