<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (14)
    Evenement

Gratis familiefilm 'Het geheim van Sophia'

woensdag 25 september 19:00 uur

BARENDRECHT - Theater Het Kruispunt vertoont woensdag 25 september, in samenwerking met de Barendrechtse filmmakers Danny Bliek en Yvonne van der haven, de film Het geheim van Sophia. Deze film is voor, door en met o.a. patiënten en medewerkers van het Erasmus MC-Sophia gemaakt. De film is voor iedereen gratis toegankelijk, dankzij een bijdrage vanuit het DeltaPort Donatiefonds, en leuk voor de hele familie (vanaf 5+).

De film is bedacht en geschreven door Danny Bliek en geregisseerd door Yvonne van der Haven, beiden uit Barendrecht. Ook de zangeressen Carmen van der Poel, Celia Tieman, Lisa Goedhart, Joëlle Vliegenthart, Lupa Ranti en Lotte 't Hart verleenden hun medewerking, evenals Ellen Barendregt.

De film is opgenomen in het Sophia-kinderziekenhuis en op locaties buiten het ziekenhuis. In de film spelen naast de patiënten en medewerkers ook bekende acteurs mee.

Bezoekers van de film mogen direct na de film vragen stellen aan de cast & crew (acteurs, de schrijver, de regisseur en de cameramensen en andere mensen achter de schermen). De leukste en meest interessante vragen worden uitgekozen. Daarna vindt er een nagesprek plaats met Danny Bliek (de bedenker en schrijver van Het geheim van Sophia), Annelies Blom (evenementencoördinator/regieverpleegkundige onderwijs bij Erasmus MC-Sophia en ze speelt de waarzegster in Het geheim van Sophia), én een BN-er, maar dat is nog even 'Het geheim van Sophia' wie dat is! De presentatie is in handen van Hans Groenendijk.

De film is te zien op woensdag 25 september om 19 uur. Een gratis kaartje is te bestellen via www.theaterhetkruispunt.nl/hetgeheimvansophia.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>