<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (19)
    Evenement

Filmavond 'Les Chroistes'

woensdag 13 februari 20:00 uur

RHOON - Op woensdagavond 13 februari wordt de film 'Les Choristes' van Christophe Barratier vertoond in de Maranthakerk in Rhoon. Inloop met koffie en thee is om 19.30 uur. De film begint om 20 uur. Na afloop kan er nagepraat worden.

Het is 1948. Clément Mathieu (Gérard Jugnot), een werkloze muziekleraar, krijgt een baan als ambtenaar in een tuchtschool voor minderjarige jongeren. Hij is geschokt door de harde dagelijkse routine van de school en vooral door het extreme en grotendeels nutteloze beleid van directeur Rachin (François Berléand). Mathieu besluit de kinderen op het rechte spoor te brengen door hen kennis te laten maken met de kracht en magie van muziek.

De film was een internationaal succes en werd genomineerd voor twee Oscars en acht Césars waarvan de film twee keer won. De fantastische muziek en het uitstekende acteren van Gérard Jugnot maken de film tot een bijzondere kijkervaring.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>