• Alles
  • (1)
    Muziek
  • (1)
    Evenement

Dag van de vereniging

woensdag 22 september 10:00 uur

ALBRANDSWAARD - Verenigingen zijn het fundament van de Albrandswaardse sport- en cultuursector. Zij maken sport- en cultuurparticipatie dichtbij en voor iedereen die dat wil mogelijk. Zij zijn dus zeer belangrijk voor Albrandswaard.

Om verenigingen de aandacht te geven die zij verdienen, houdt het Akkoord van Albrandswaard op woensdag 22 september de dag van de vereniging. Op die dag zetten ze de verenigingen extra in het zonnetje. Ook willen ze alle verenigingen vragen om die dag de deuren letterlijk en figuurlijk open te zetten voor inwoners die nog niet zelf ervaren wat Albrandswaard allemaal te bieden heeft. Zo willen ze na een lange periode van maatregelen en beperkingen sport en cultuur weer openen, zodat iedereen weer mee kan doen.

Men kan zich opgeven voor deze sportweek door een mail te sturen naar buurtsportcoach@welzijnalbrandswaard.nl met daarin de vermelding wat er vanuit de vereniging aangeboden wordt, voor welke leeftijd het aanbod is, op welke dagen men iets aanbiedt en hoeveel deelnemers er mogen deelnemen. Er wordt een mooi programma van het aanbod gemaakt dat verspreid zal worden onder de inwoners van de gemeente. 


deel deze activiteit