• Alles

Brielsemeertocht met Barrhopoort

zondag 22 mei 8:00 uur

Foto:

REGIO - Op zondag 22 mei houdt fietsvereniging TC Barrhopoort een prachtige fietstoertocht onder de rook van Rotterdam. Iedereen is welkom bij deze tocht, lid of geen lid, racefiets of niet. Vanaf het clubhuis kan men twee routes kiezen. De 75 kilometer maakt een mooie lus naar Zuidland langs de Bernisse. De route van 125 kilometer gaat door naar Oostvoorne en maakt een extra lus langs het slufterdepot op de Maasvlakte.

Startlocatie het clubhuis op Sportpark de Doorbraak aan de Zuider Carnisseweg 103 in Barendrecht. Er kan gestart worden tussen 8 en 9 uur voor de 125 km en tussen 8 en 10 uur voor de kortere afstand. De kosten zijn 3 euro voor NTFU-leden en 5 euro voor niet-NTFU leden voor de 75 km. Voor de lange route komt hier nog een euro bij.

De routes zijn volledig uitgepijld met bordjes, zodat men kan genieten van de mooie omgeving en wellicht verrassend schitterende natuur net buiten de stad. Inschrijven voor de tocht kan in het clubhuis. Er is geen voorinschrijving. Alle informatie is ook te vinden op www.barrhopoort.nl. voor vragen mail naar info@barrhopoort.nl.
deel deze activiteit