Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (8)
    Evenement

Benefiet Bridgefestival in Poortugaal

zaterdag 18 april 9:30 uur

POORTUGAAL - Bridgeclub De Stokpaartjes houdt op zaterdag 18 april voor de veertiende keer, in samenwerking met de Lionsclub Rhoon Oude-Maas, het Benefiet bridgefestival in Poortugaal. Iedereen die gezellig een dag wil bridgen kan zich inschrijven.  

De drive vindt plaats in de zalen in De Brinkhoeve in Poortugaal. Er wordt gespeeld in vier lijnen, op het eigen spelniveau. In elke lijn zijn er mooie prijzen. Deelnemers hebben tevens gelegenheid om leuk te shoppen in Poortugaal Dorp langs de kramen van de Jaarlijkse Voorjaarsmarkt en/of de Oudheidkamer te bezoeken.

De Lionsclub Rhoon Oude-Maas verzorgt die dag weer een uitstekende lunch en er zal een drankje en hapje niet ontbreken.

Ontvangst om 9.30 uur met koffie en gebak. Prijsuitreiking rond 17 uur. Door veel zelfwerkzaamheid is het inschrijfgeld nog altijd 46 euro per paar.

Inschrijven kan door het bedrag over te maken op bankrekening NL27INGB0008092147 o.v.v. de namen van beide deelnemers. Bellen of mailen kan ook met Simon of Marijke van Praag 010-5013625, vpraag@kabelfoon.nl.

Ook sponsors zijn weer van harte welkom. Vanaf 50 euro kunnen zij adverteren in het programmaboekje. De opbrengst is dit jaar bestemd voor de Stichting Jarige Job. Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor 61.000 kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Jarige Job brengt daar verandering in.

Ook zal er een bedrag worden gedoneerd aan Roparun, team 58 van het Ikazia ziekenhuis,  Dit komt ten goede van kankeronderzoek en speciaal behandelapparatuur voor het Ikazia. Meer informatie via www.stokpaartjes.nl en www.lions.nl/rhoon.oudemaas.


deel deze activiteit