• Alles

Lichtjesavond

woensdag 8 december 17:00 uur

Foto:

ALBRANDSWAARD - Lichtjesavond Albrandswaard is de jaarlijkse herdenkingsavond voor inwoners en omwoners van Albrandswaard. Op deze avond wordt iedereen die moet worden gemist herdacht tijds de lichtjesceremonie. Dit jaar vindt Lichtjesavond plaats op 8 december om 17uur bij Abel. Aanmelden voor Lichtjesavond kan via www.lichtjesavondalbrandswaard.nl

De Rotary Rhoon – Barendrecht is dit jaar de ambassadeur van Lichtjesavond. Met de steun en betrokkenheid van de Rotary wordt het mogelijk gemaakt om dit jaar extra uit te pakken. ,,We zijn zo ontzettend blij en dankbaar met alle steun en support. Afgelopen jaar kon Lichtjesavond niet doorgaan, daarom willen we Lichtjesavond Albrandswaard dit jaar extra speciaal maken. We gunnen het alle mensen om op deze bijzondere avond hun geliefde te herdenken. Juist ook om, voor de mensen die door corona niet of beperk afscheid hebben moeten nemen, een moment te creëren waar nog een keer bij hun dierbare kan worden stil gestaan”, vertelt organisator Evelien Ligthart.

Muziek speelt op Lichtjesavond Albrandswaard altijd een belangrijke rol. Muziek is een taal die we allemaal spreken. Iedere herinnering heeft zijn eigen muziek. Ieder jaar wordt de lichtjesceremonie begeleid door livemuziek. Dit jaar zal concertpianist Jeroen van Veen een prachtig troostconcert verzorgen tijdens de lichtjesceremonie van. 

Aanmelden via het formulier op www.lichtjesavondalbrandswaard.nl of via Evelien Uitvaartverzorging 010 2236215. 
deel deze activiteit