Afbeelding
Foto:

Expositie LUX in de Vlakkenburg

zondag 27 juni 2021 14:00

RHOON – De expositie Lux is op 19, 20, 26 en 27 juni van 14 tot 19 uur te bezoeken in de Vlakkeburg van het Buijtenland van Rhoon. 

De sieraden van Karen Klein zijn te bekijken. Zij ontwerpt en maakt unieke sieraden en kleine objecten. Soms in een specifieke stijl als Art Deco of Jugendstil, vaak in haar eigen stijl.
Daarnaast zijn de schilderijen van Nicole de Moree te zien. Zij heeft altijd interesse gehad in het spelen met kleuren, stoffen, pigmenten, verschillende soorten verf en andere materialen. Ook de bronzen beelden van John Mostert staan ten toon. Figuratief, natuurgetrouw, met een knipoog of een diepere lading. De schilderijen en aquarellen van Guillaume Vogels zijn te zien bij Lux. Al zijn onderwerpen hebben één belangrijk thema: het zoeken naar een gelaagdheid die zorgt voor diepte, een atmosferisch gevoel oproept en een hoeveelheid patina heeft. Tot slot heeft Coby de Pagter met zorg haar preloved glaswerk geselecteerd.

Daarnaast het de gebiedscoöperatie Het Buijtenland van Rhoon meer informatie over het prachtige gebied waarin de Vlakkenburg staat.

Het bezoeken van deze expositie in combinatie met een mooie wandeling door de Zegenpolder is zeker een aanrader.