Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (4)
    Evenement

Sportmiddag jonge mantelzorgers

dinsdag 21 juli 15:00 uur

Foto:

ALBRANDSWAARD - KijkopWelzijn organiseert in samenwerking met Stichting Welzijn Albrandswaard een sport- en spelmiddag voor jonge mantelzorgers. Op deze dag willen wij jonge mantelzorgers in het zonnetje zetten.

Op dinsdag 21 juli vindt er een gezellige en sportieve middag plaats voor jonge mantelzorgers (8 t/m 12 jaar) vanuit de gemeente Albrandswaard en Barendrecht. Ze starten om 15 uur in Het Lokaal
(Albrandswaardsedijk 180 te Poortugaal) en zullen om 17 uur afronden. De entree is gratis.

Wanneer is iemand een jonge mantelzorger? 
Een jonge mantelzorger is een jongere die zorgt of zorgen maakt over een familielid die ziek, gehandicapt, verslaafd is of psychische problemen heeft. Jonge mantelzorgers weten vaak zelf niet dat ze mantelzorger zijn. Toch is een op de vijf jongeren een mantelzorger. Het Jongerenwerk en steunpunt mantelzorg bieden ontspanning aan in de vorm van activiteiten. Daarnaast leer je leeftijdsgenoten kennen die in een soortgelijke situatie zitten.

Opgeven jongeren uit Barendrecht via k.schrijvers@kijkopwelzijn.nl of stuur een DM sturen naar jb_kimschrijvers. Jonge mantelzorgers uit Albrandswaard geven zich op via mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl.


deel deze activiteit