Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (8)
    Evenement

Thema-avond: Dan maak je maar zin! AFGELAST

dinsdag 7 april 20:00 uur

BARENDRECHT - In de aula van Focus Beroepsacademie vindt op dinsdag 7 april van 20 tot 21.30 uur de thema-avond 'Dan maak je maar zin!' plaats. De toegang is gratis.  

Hoe kan ik als ouder mijn kind motiveren? Kan ik mijn kind ook demotiveren en hoe voorkom ik dat? Op een humoristische wijze nemen de acteurs van theatergroep De Nieuwe Lichting de bezoekers mee naar het brein van puberzoon of -dochter. Situaties waarmee u dagelijks te maken heeft worden nagespeeld en aan de hand van input vanuit de zaal improviseren de acteurs en verloopt de scene zoals het wel of niet zou moeten verlopen. Men wordt met veel vaart en humor geconfronteerd met het gedrag van de puber en de reactie van zowel de ouders als de zoon/dochter.

Tijdens de voorstelling krijgt men inzicht in de belangrijkste ingrediënten van motivatie, namelijk: keuzevrijheid, vooruitgang boeken en je verbonden voelen als kind.

Aanmelden en informatie

Deze avond is georganiseerd door de ouderkringen van Focus Beroepsacademie, OZHW Groen College en Calvijn Groene Hart. Aanmelden via ouderkring@ozhw.nl. Kijk voor meer informatie op: https://dnltheatercollectief.nl/ouders/ouderavond-motivatie/


deel deze activiteit