<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (17)
    Evenement

Rijsoords Winterfeest

zaterdag 22 februari 11:00 uur

REGIO – Het Rijsoordse Winterfeest is een Regionaal 'Winterfeest' voor mensen met een verstandelijk beperking.

Zaterdag 22 februari vanaf 11 tot 15 uur is het feest in de kantine van de v.v. Rijsoord. De datum hangt samen met het Carnaval en is daarom altijd net voordat het carnaval in zuidelijk Nederland losbarst. De organisatie heeft het Winterfeest op papier al gereed het wachten is op de gasten uit de regio's.

Het is geen verplichting om verkleed te komen en hoewel het geen carnavalsfeest is ,willen de organisatoren er een Hollands feest van maken en zijn leuke creaties van harte welkom. Er zijn ,door de Stichting FONOBORI, prijzen beschikbaar gesteld voor diegene die het leukst verkleed zijn. Ook dit jaar kunnen de gasten zich laten schminken.

Aanmelden voor 20 februari via info@anyam.nl, info@stichtingaavb.nl, secretariaat@vv-rijsoord.nl en wjvanwin@xs4all.nl of 0180-427183.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>