Afbeelding

Big Band Enterprise

zondag 5 januari 2020 15:30

RHOON - Op zondag 5 januari wordt het nieuwe jaar met een culturele en culinaire twist  geopend bij het Kasteel van Rhoon. Met in de Empirezaal van het Kasteel, vanaf 15 uur, een swingend optreden van BigBand Enterprise.

Enterprise is een jazzorkest met zeventien mannen en vrouwen. Voor de band staat zangeres Alicia Wevers en het orkest wordt geleid door dirigent Stanislav Mitrovic.
Enterprise heeft in de loop van de tijd een veelzijdig repertoire opgebouwd. De ruggengraat daarvan wordt gevormd door stukken uit het American songbook, bekend van onder meer Duke Ellington, Count Basie en de zangers Frank Sinatra, Billie Holiday en Ray Charles. Meer informatie over BigBand Enterprise via www.bigbandenterprise.nl. De zaal opent om 15 uur, BigBand Enterprise speelt van 15.30 tot 17.30 uur.

Dit is geen theaterconcert, er wordt gespeeld in kroegopstelling. Na afloop is er een speciaal BigBand Surprise menu in het Wapen van Rhoon. Meer informatie via www.hetwapenvanrhoon.nl. Kaarten à  5 euro (inclusief consumptie)  via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl.