Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (7)
    Evenement

Derde Nationale Alopecia Beurs – voor iedereen met haarverlies

zaterdag 12 oktober 10:00 uur

RHOON - Op zaterdag 12 oktober vindt voor de derde keer de Nationale Alopecia Beurs plaats, van 13.00 tot 16.30 uur in het kasteel van Rhoon. De beurs wordt gehouden door de landelijke Alopecia Vereniging, omdat er veel behoefte is aan praktische informatie als men te maken krijgt met haarverlies of haaruitval.

Alopecia betekent haarverlies. Ruim 80 procent van alle mannen en 40 procent van alle vrouwen krijgen hiermee te maken. Haarverlies ontstaat niet alleen door ouderdom. Er zijn verschillende vormen en oorzaken. Zowel kinderen als volwassenen, jong en oud, man en vrouw kunnen er mee te krijgen.

Op deze Nationale Alopecia Beurs in het Kasteel van Rhoon presenteren bedrijven zich waar mensen die met haarverlies te maken hebben iets aan kunnen hebben. Hulp te zoeken, is vaak lastig. Bij deze beurs heeft men in één middag alles bij elkaar en kan men op een laagdrempelige manier kennismaken met diverse bedrijven. "

Tijdens de beurs presenteren zo'n 25 bedrijven zich op het gebied van visagie, haarwerken, voeding, mutsjes, permanente make-up, micro pigmentatie, hoofdhuidverzorging, kleurspecialisme en psychologie, kortom allerlei zaken waar vrouwen, mannen en kinderen met diverse vormen van langdurig en tijdelijk haarverlies mee te maken hebben.

Beursentree 5 euro per persoon. (inclusief twee consumpties) en gratis voor leden van de Alopecia Vereniging. Aanmelden hoeft niet. Meer informatie via https://www.alopecia-vereniging.nl/alopecia-beurs.


deel deze activiteit