Simone van Driel (links) geeft het stokje door aan Angela de Goeij.
Simone van Driel (links) geeft het stokje door aan Angela de Goeij. Foto:

Opening Donna Donna

zaterdag 7 september 2019 10:00

RHOON - Na 21,5 jaar stopt Simone van Driel met haar kledingwinkel Donna Donna aan de Werkersdijk in Rhoon. Haar gevoel is dubbel. ,,Ik ga de klanten missen, de gezelligheid", zegt Simone. ,,Maar het is beter zo. Vier jaar geleden verbrijzelde ik mijn voet en was ik een half jaar uit de running. Dat is niet te doen met een eigen zaak, dus al veel eerder dan goed voor me was, ging ik weer aan het werk. Nu moet ik weer voor een operatie en dat betekent zes tot negen maanden niet werken. Voor mij is het tijd om afstand te nemen en me te focussen op het herstel."
Simone ging vorig jaar al op zoek naar een nieuwe eigenaresse voor Donna Donna. Zo kwam ze via een leverancier in contact met Angela de Goeij.
Angela werkt al jaren in de kledingbranche en droomde van een eigen winkel. Rhoon is haar niet onbekend. ,,Ik woonde hier een aantal jaren. Tegenwoordig woon ik in Barendrecht, dus om de hoek. Ik neem alles van Simone over. De naam, de winkel, het interieur. Natuurlijk verandert er wel iets. Zo komen er meer zwart-accenten in de zaak, komt er een nieuw logo en gaan een aantal merken eruit om plaats te maken voor nieuwe merken."
Angela heeft er enorm veel zin in. ,,Ik ben een echt 'winkelmeisje'. Ik vind het omgaan met de klanten heel leuk. Nu moet ik me ook bezig gaan houden met de boekhouding enzo. Dat zal wel even wennen zijn. Maar ook dat vind ik leuk."

Opening
Op 7 september is de officiële opening van Donna Donna. ,,Ik nodig iedereen uit om een kijkje te komen nemen. Er is een deejay, een hapje en een drankje en een goodybag voor de klanten. Voor die tijd is de winkel gewoon open. Kijk op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven. #donna
donaa.fashion.

Zaterdag 3 augustus zijn beide dames in Donna Donna aanwezig. Men kan dan afscheid nemen van Simone en Angela verwelkomen.