Afbeelding

Workshop schilderen

zaterdag 13 juli 2019 10:00

RHOON - Tijdens de workshop schilderen met paletmes kan men in één dag een schilderij maken dat een plek boven de bank waard is. Ontspannend schilderen in de natuur. Het gezamenlijk creatief bezig zijn is zeer inspirerend. Er zijn twee workshops gepland: zaterdag 13 juli en zaterdag 17 augustus.

De workshops worden, voor zo ver het weer het toelaat, in het veld gehouden bij zorgboerderij De Buytenhof, Rijsdijk 98 te Rhoon. Ze zijn zowel voor beginners als voor mensen met ervaring in schilderen. Er zijn voorbeelden aanwezig, maar men kan natuurlijk ook zelf een onderwerp/voorbeeld meenemen, of naar de natuur schilderen.
Aanvang 10 uur, eindtijd ongeveer 15.30 uur. Om 12.30 uur wordt gezamenlijk een uitgebreide boerenlunch lunch gebruikt in de Theeschenkerij De Smaak van Buyten.

De kosten bedragen 80 euro en zijn inclusief koffie/thee, lunch, alle benodigde materialen en een doek van 60 x 80 cm. Nadere informatie of inschrijven kan via Willem van den Belt: 06-21248042 of vdenbelt@gmail.com.