<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (14)
    Evenement

Bubbelvoetbal met Just Chill

vrijdag 12 juli 19:00 uur

ALBRANDSWAARD - Het jongerenwerk van Stichting Welzijn Albrandswaard organiseert voor jongeren die op de middelbare school zitten verschillende activiteiten met Just Chill. Just Chill is elke tweede en vierde vrijdag van de maand.

Op vrijdag 12 juli houdt het jongerenwerk bubbelvoetbal. Naast de jongeren van de middelbare school zijn ook de jongeren uit de groepen acht welkom. Op deze manier kunnen de jongeren van de groepen acht alvast kennismaken met Just Chill.

Aanmelden of vragen via jongerenwerk@welzijnalbrandswaard.nl of app naar 06-37344914. Ze starten om 19 uur. Dit keer zal de activiteit plaats vinden bij de voetbalvelden van sv Poortugaal. De entree is gratis.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>