<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (14)
    Evenement

Afscheid burgmeester Hans Wagner

donderdag 13 juni 20:00 uur

ALBRANDSWAARD - Zes jaar na zijn installatie als burgemeester neemt Hans Wagner op donderdag 13 juni afscheid van zijn Albrandswaard. De afscheidsreceptie is op donderdag 13 juni van 20 tot 22 uur in het Kasteel van Rhoon aan de Dorpsdijk 63 in Rhoon. Iedereen is van harte welkom om afscheid van de burgemeester te nemen.

Tijdens zijn ambtsperiode heeft Hans Wagner veel mensen ontmoet en gesproken; inwoners, ondernemers, vrijwilligers en vertegenwoordigers van allerlei organisaties. Stuk voor stuk momenten waar hij met veel waardering, respect en/of plezier op terugkijkt.

Wie de burgemeester wil verrassen met een aardigheidje of een leuke geste, doet hem het meeste plezier met een donatie. De donatie gaat in gelijke delen naar de lokale omroep RTV Albrandswaard en naar de Hartstichting. Men kan de donatie overmaken op rekeningnummer NL90 BUNQ 2034 8269 06 t.a.v. Hans Wagner afscheid. Of via https://bunq.me/AfscheidHansWagner.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>