Afbeelding

Lezing medicinale cannabis

woensdag 27 februari 2019 20:00

POORTUGAAL – René Barendse, bijgestaan door Muriel Everts, geeft op woensdag 27 februari een lezing over medicinale cannabis in de bibliotheek  in Poortugaal aan de Dorpsstraat 34. De lezing begint om 20 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Aanmelden per mail via muurmail@gmail.com. Er is ruimte voor maximaal veertig personen. De toegang is gratis. Er is een collectebus aanwezig voor stichting René Barendse voor een vrijwillige bijdrage.

De lezing is vooral bedoelt voor patiënten die medicinale cannabis gebruiken of willen gaan gebruiken voor hun aandoening, ziekte of betere gezondheid. Andere geïnteresseerde  zijn ook welkom maar de nadruk ligt bij de patiënt.

,,Steeds meer mensen begrijpen hoe heilzaam cannabis kan zijn voor de mens. Dit is maar goed ook want cannabis is zeer breed inzetbaar tegen allerlei aandoeningen en ziektes. Het wordt een vrij algemene lezing voor vooral beginnende patiënten. Met Rene's achtergrond als regressie- en reïncarnatietherapeut, is hij zich ook bewust wat cannabis (met psychoactieve THC) kan bewerkstelligen in het menselijk lichaam", vertelt Muriel Everts.

René is gediplomeerd Regressie- en reïncarnatietherapeut en is ervaringsdeskundig met cannabis en zenuwpijnen."