<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (19)
    Evenement

Kleinkoor Incanto treed op in De Brinkhoeve

dinsdag 12 februari 14:00 uur

POORTUGAAL - Kleinkoor Incanto zal op 12 februari een concert verzorgen voor OVA in De Brinkhoeve aan de Kerkstraat 12 in Poortugaal. De zaal gaat om 13.30 uur open en het concert begint om 14 uur.

Het koor is in 1911 in Rhoon opgericht door Jurate Haasdijk en bestaat uit een groepje enthousiaste geoefende zangers.

Het koor bestaat zes jaar en heeft een breed afwisselend repertoire opgebouwd. Het bestaat naast klassieke muziek, ook uit Oud-Hollandse liederen. Onder leiding van Jurate Haasdijk worden koorfragmenten uit verschillende opera's en liederen vol drama, romantiek en humor ten gehore gebracht. Het koor wordt begeleid door pianiste Sunghee Jo.

De toegang is gratis voor OVA leden. Niet OVA-leden zijn welkom tegen betaling van een entreeprijs van 7,50 euro inclusief koffie en thee.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>