Afbeelding
Foto: Bas Meijer

20e Lions Benefietconcert

zaterdag 8 december 2018 19:30

RHOON - Lionsclub Rhoon Oude-Maas houdt weer een benefietconcert. Dit keer op zaterdag 8 december vanaf 19.30 uur in de Hervormde kerk aan de Dorpsdijk in Rhoon. De Lions vieren het vierde lustrum en hebben enthousiaste artiesten kunnen contracteren: De Dutch Swing College Band, met zang door de Amerikaanse zangeres Deborah Carter.

De opbrengst gaat naar twee goede doelen. De eerste is stichting Pipa uit Barendrecht. Deze stichting organiseert opvang van hulpbehoevende kinderen en jongvolwassenen, om hen een veilige woonsituatie te bieden met als doel herstel van basisvertrouwen en eigenheid. Het tweede goede doel is de landelijke stichting Lach voor een Dag, die voor veelal ernstig zieke kinderen een complete, feestelijke dag uit organiseert.

Kaarten á 25 euro zijn verkrijgbaar bij Het Witte Huijs aan de Dorpsdijk in Rhoon en te reserveren via 0638082827, j.prikker@chello.nl en rhoonoudemaas.lions.nl. In het Wapen van Rhoon, aan de overzijde van de kerk, is na afloop een gezellige nazit.